DECEMBER KNALLERS

December is een mooie maand om het extra feestelijk te maken. Ondanks dat er voor dit jaar een algeheel vuurwerkverbod geldt, gaan wij bij Goossens wel knallen. Met acties dan, want dat mag wel. De gehele maand december zullen er mooie kortingen gelden op diverse producten. Welke producten dit zijn vind je op deze pagina.

BLACK FRIDAY
Black Friday valt dit jaar op 26 november (bijna december dus…) Deze dag is voor ons het startsein van onze December Knallers. Vanaf 26 november vind je de December Knallers in onze winkel én op onze website. Van wielsets tot voeding en van kleding tot onderhoudsproducten, aan elke fietser hebben wij gedacht.

SINTERKLAAS
Bij Goossens zijn er ook genoeg ‘5 december kadootjes’ te vinden. Denk bijvoorbeeld aan fleurige sokken, warme handschoenen, veilige fietsbellen en/of verlichting en heerlijke, fiets gerelateerde bierpakketten. Maar, dat is nog lang niet alles, kom gerust eens langs om de sint een handje te helpen. 🙂

BEKIJK HIER ONZE ACTIES

VERJAARDAG GOOSSENS
Op 18 december is Bike Totaal Goossens Lochem jarig! Dit is namelijk de dag dat wij alweer 1 jaar gevestigd zijn aan de Prins Bernhardweg 11 in Lochem. Ondanks een moeizame start (lockdown) hebben wij een ontzettend mooi, eerste jaar gehad in onze nieuwe vestiging. We hebben met ons team veel vertrouwde, maar ook veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en ontzettend veel mooie en lieve reacties mogen ontvangen op ‘de metamorfose van de Lidl’ en dat is voor ons een reden om extra trots te zijn op deze plek.

Omdat wij vorig jaar op de dag van opening niet open mochten wegens de lockdown willen wij het dit jaar graag met jullie vieren. Hou hiervoor zeker onze pagina in de gaten!

KERST
Net als voor Sinterklaas kun je ook voor kerstgeschenken terecht bij Goossens. Hoe leuk staat een loopfiets onder de kerstboom? Of heb je al een telefoonhouder voor op de fiets op jouw verlanglijstje staan?