FIETSVIERDAAGSE ‘DE ACHTERHOEK’ 2021

De Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ in Laren start dit jaar op 3 augustus met super mooie en leuke routes. De routes brengen u langs de mooiste plekjes van de Achterhoek en Salland. Natuurlijk kunt u gedurende de gehele route genieten van prachtige landelijke vergezichten, karakteristieke Achterhoekse boerenhoeves, bossen en landerijen en elk jaar nemen wij ook een vleugje Twente mee. U kunt kiezen uit routes van 30, 45 en 60 kilometer.

UPDATE!

Op woensdag 21 juli is bevestigd dat de gemeente Lochem de vergunning zal verlenen. Aan de vergunning zijn de nodige voorwaarden gesteld. Zo zijn er geen tenten op het terrein, geen openingsavond, geen muzikaal middagprogramma, geen fietsenstalling en geen kinderroute.

Bij de fiets4daagse wordt er geprobeerd opeenhoping te voorkomen. Dit vergroot namelijk de kans op besmettingen. Er is gezorgd voor een doorstroomlocatie waarbij zo min mogelijk vrijwilligers op het terrein verblijven en de deelnemers direct na het halen van de documenten op die fiets stappen en gaan beginnen met hun routes. De anderhalve meter afstand regel is van toepassing op het terrein. Er vindt ook GEEN controle plaats van een vaccinatiebewijs en of de coronacheck app.

De deelnemers kunnen een stempelkaart en hun routebeschrijving halen op het terrein van de fiets4daagse.

Schrijf je hier in voor de fiets4daagse!

Fietsverhuur

Geen fiets beschikbaar voor de fiets4daagse? Geen probleem! Bij Goossens zijn er fietsen te huur. Bel van te voren wel naar de mogelijkheden, alle fietsen zijn vaak al tijdig gereserveerd.