GOOSSENS E-BIKE EVENT OP 20 APRIL

Allant+6 Organic 15

Op 20 april verwelkomen we je graag op ons spannende E-bike Event! Duik in de wereld van elektrische fietsen met onze uitgebreide selectie, inclusief testritten, informatie en gave acties. Profiteer van exclusieve aanbiedingen en ontvang deskundig advies van onze collega’s en leveranciers. Mis deze kans niet om jouw fietservaring te transformeren! Zet de datum alvast in je agenda en we zien je daar!

Het evenement biedt een unieke gelegenheid om de verschillende modellen van elektrische fietsen te verkennen, inclusief proefritten en mooie bijpassende acties die je niet kunt overslaan. Deskundige adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte E-bike die past bij uw levensstijl en behoeften.

Dus, markeer 20 april in uw agenda en vergezel ons voor een dag vol opwinding, ontdekkingen en mogelijkheden om uw fietservaring te transformeren.

De E-bike dag begint om 09:30 op de parkeerplaats naast onze winkel en zal eindigen om 17:00. Het event is volledig gratis toegangbaar!

merken

Alle merken en leveranciers die op zaterdag 20 april aanwezig zullen zijn!

Van hoogwaardige modellen tot innovatieve designs, dit event biedt voor elk wat wils. Bezoekers kunnen ter plekke testritten maken, deskundig advies ontvangen van onze experts. Met maar liefst 26 toonaangevende merken! Van fietsendragers tot fietshelmen, deze dag heeft alles wat jij nodig hebt om jouw fiets ervaring helelmaal compleet te maken.

Stads/school E-bikes 

Stads E-bikes bieden een comfortabel en efficiënt vervoer in stedelijke gebieden, maar ook op het platteland. Met hun elektrische ondersteuning, en comfortabele houding zijn ze ideaal voor dagelijkse pendeltochten of boodschappen. Ze zijn sterk gebouwd en kunnen tegen een stootje, dus ook ideaal om mee naar school te fietsen.

Touring E-bikes

Touring E-bikes zijn perfect voor avontuurlijke fietsers die lange afstanden willen afleggen met gemak. Meer versnellingen, een sportievere zit en een zwaardere motor bieden deze fietsen comfort en snelheid. Met hun elektrische ondersteuning kunt u genieten van uitgebreide fietstochten en ontdekkingen onderweg.

Sportieve E-bikes 

Sportieve E-bikes combineren kracht en snelheid voor een prettige en kalme rijervaring. Van een elektrische racefiets tot een elektrische mountainbike,  ideaal voor de fietsers die op zoek zijn naar prestaties en plezier.

Lage instap en driewielers – E-bikes 

Extra lage instap en driewieler E-bikes bieden gemakkelijke toegang, veiligheid en comfort voor iedereen. Met hun ontwerp zijn ze perfect voor mensen met beperkte mobiliteit, angstig op de fiets zijn of gewoon voor het gemak gaan van opstappen en wegrijden. Deze E-bikes zijn stabiel en vertrouwlijk, zodat ieder persoon met plezier en vertrouwen op de fiets kan zitten.

Accessoires en toebehoren 

Op ons mooie E-bike Event hebben wij niet alleen fietsen, maar ook alles wat jouw fiets ervaring compleet maakt!
Van fietsendragers voor eenvoudig transport tot helmen voor veiligheid onderweg. Maar ook fietsverlichting, fietssloten, fietstassen en meer om jouw rit comfortabel, veilig en plezierig te maken. Onze leveranciers van deze accessoires zullen aanwezig zijn en kunnen hier alles over vertellen en toelichten.

Hou onze socials goed in de gaten, want er komen gave acties aan!