Werkplaats

Uw fiets is in goede handen bij onze werkplaats in Lochem. Onder leiding van ervaren en gediplomeerd personeel behandelen we alle type fietsen zorgvuldig en deskundig. Uiteraard werken we met specialistisch gereedschap en onderdelen van hoge kwaliteit. Goossens is tevens Shimano Service Center, daar kunt u meer over lezen op de pagina.

Om te zorgen dat u uw fiets zo snel mogelijk weer terug hebt, vragen wij u om een afspraak te maken. Wij proberen de fiets dan binnen enkele dagen voor u klaar te hebben. Tijdens rustige periodes kan dit uiteraard sneller. Kunt u uw fiets niet missen? Goossens heeft een aantal leenfietsen beschikbaar.

Servicebeurten

Naast reparaties verrichten onze monteurs diverse servicebeurten. Uw fiets wordt zorgvuldig gecontroleerd en afgesteld. Er wordt onder andere gekeken naar wielen, spaken, trapas, balhoofd, remmen, versnellingen en verlichting.

Draaiende delen worden voorzien van nieuw vet en/of olie.
Onderdelen die vervangen moeten worden, worden apart berekend.

Bij aanschaf van een nieuwe fiets bieden wij een service pakket aan. Tevens worden alle accessoires uiteraard gratis gemonteerd.
LET OP: Fietsen dienen schoon te worden afgeleverd en de servicebeurt is vanzelfsprekend exclusief vervangingsonderdelen.

Onderhoud / Reparaties

Voor onderhoud en reparaties van uw fiets kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Vooraf kunnen wij een indicatie geven van de kosten, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook nemen wij fietsen aan voor onderhoud en reparatie die niet bij ons vandaan komen.

Schaderapporten

Wij bieden ook service bij schade aan de fiets. Wij taxeren de schade aan de fiets en maken hier een schaderapport bij. Deze kunt u vervolgens indienen bij uw verzekering.

Reparatie of onderhoudsbeurt

Wilt u een reparatie of onderhoudsbeurt voor uw fiets aanmelden? Vul dan het contact formulier hieronder in of neem telefonische contact op met 0573- 257 361

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.