CASTELLI KLEDING

Castelli is een graag gezien merk onder de fietsliefhebbers. Van fietsshirts tot bibshorts, fietshandschoenen tot regen- en windjacks, alles is te krijgen bij Castelli. In het maken van de fietskleding zijn ze erg innovatief en onderscheidden zij zich daarmee van hun concurrentie.

In dit bericht lichten wij de diverse zemen van Castelli toe.

Het Italiaanse Castelli is bij veel renners een geliefd merk. Met prijzen tussen de € 85,- en € 200,- hebben ze voor ieder wat wils. In totaal zijn er best wel veel bibshorts met verschillende eigenschappen. Dat lijkt moeilijk om te kiezen, maar voor diegene die dat denkt, proberen we het met dit stukje wat makkelijker te maken.

Bij het kiezen van de juiste fietsbroek kijken wij als eerste naar jouw stijl van rijden (mtb, race, verre afstanden, spinning, etc.) en daarbij is de zeem erg belangrijk.

Castelli maakt eigenlijk maar gebruik van twee verschillende zemen, dat maakt de lijst van broeken al iets overzichtelijker. In dit bericht willen we graag wat uitleg geven over de 2 verschillende zemen van Castelli:

  • De Progetto X2
  • De Kiss Air

De Progetto X2 het topmodel van deze twee zemen. Deze zeem is gemaakt van ademende en antibacteriële 4 way stretch stof. Dit stofje beweegt mee waardoor hij veel comfort heeft. De zeem heeft verschillende diktes aangepast aan de plek waar dit nodig is. Zo is de zeem het dikst op de plek waar de zitbotjes op het zadel steunen.

De Kiss Air bevat veel eigenschappen en technieken van de Progetto X2, alleen gebruikt de Kiss Air ander materiaal. De Kiss Air wordt namelijk gemaakt van microfiber irritaties en schuren moet voorkomen. De zeem is anatomisch gevormd en is net zoals de Progetto X2 in verschillende diktes. Een broek met een Kiss Air zeem is lager geprijsd dan een broek met een Progetto X2 zeem.

Bij Goossens willen wij je graag helpen met het maken van de juiste keuze. Van een zere kont wordt niemand blij, de keuze van het juiste zeem is dus zeker van belang. Wij zijn al jarenlang dealer van Castelli en ook bij onze medewerkers is het merk geliefd. Mochten we zowel online als fysiek iets niet op voorraad hebben is er altijd de mogelijkheid dit voor je te bestellen. Om zeker te zijn van de juiste maat (Italiaanse maten wijken nou eenmaal wat af) e.d. kun je altijd langskomen om je wensen met ons te bespreken.