Vacature fietstechnicus

Vacature Fietstechnicus
Parttime / Fulltime

Of het nu gaat om het dagelijks pendelen naar het werk, het verkennen van nieuwe fietsroutes in de natuur of het deelnemen aan sportieve fietswedstrijden, bij Goossens Tweewielers staan we bekend en klaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige fietsproducten en professioneel advies. Met ons uitgebreide assortiment aan fietsen, accessoires en onderhoudsdiensten streven wij ernaar om iedere fietser te ondersteunen in zijn of haar passie voor fietsen. Goossens Tweewielers gelooft dat de fiets een fantastisch middel is om de wereld te verkennen en avonturen te beleven. Met onze missie “Bike to Explore” willen wij onze klanten inspireren en helpen om het maximale uit hun fietservaring te halen. Met onze inspanningen hopen we niet alleen bij te dragen aan een gezondere en duurzamere samenleving, maar ook mensen te inspireren om bewuster te kiezen voor de fiets als vervoersmiddel. Samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken!

Als fietstechnicus bij onze fietsspeciaalzaak ben je verantwoordelijk voor het assembleren, onderhouden en repareren van fietsen. Je zorgt ervoor dat klanten met een veilige en goed afgestelde fiets de deur uit gaan. Daarnaast geef je advies aan klanten over het onderhoud en de aanschaf van fietsen en accessoires.

Ben jij een ervaren fietstechnicus die het team van Goossens wil versterken (parttime of fulltime), en wil je graag werken in een dynamische en uitdagende omgeving met goede arbeidsvoorwaarden? Reageer dan op deze vacature en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team!

Je past perfect in het team als je:

  • Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebt staan;
  • Bij een hoog werktempo nog altijd nauwkeurig bent;
  • Verantwoordelijkheid wilt nemen in je werk;
  • Een flexibele en praktische instelling hebt.

Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van jouw werkervaring en kwaliteiten. Daarnaast stellen we samen jouw ‘happy level’ vast en zetten we in op persoonlijke en financiële groei voor de komende jaren.

Zie jij jezelf als onze nieuwe fietstechnicus? Stuur snel je motivatie en CV naar patrick@goossenslochem.nl. We kijken uit naar je sollicitatie.

Voor vragen kun je gerust contact opnemen. Dit kan telefonisch via 0573-257361 of per mail: patrick@goossenslochem.nl.

Bekijk ook onze website: www.goossenslochem.nl voor de Goossens feeling.