Shimano Service Center

Of je nu je fiets gebruikt voor sport, woon-werkverkeer of voor recreatie, betrouwbare fietsservice is essentieel om ervoor te zorgen dat je optimaal van jouw fiets kunt blijven genieten. Regulier onderhoud door professionals garandeert een langer leven van jouw fiets en een verhoogd rijplezier. En voorkomt ook onverwachte en vermijdbare kosten.

Goossens Tweewielers, uw Shimano Service Center

Met trots mogen wij onszelf een Shimano Service Center noemen. Want deze waardering krijg je namelijk niet zomaar van Shimano. Dealers met een Shimano Service Center zijn kwalitatief hoogwaardig. Ons personeel heeft een uitgebreide kennis over het gehele assortiment Shimano onderdelen. Bij Goossens bent u dus verzekerd van een professionele, snelle en betrouwbare service. Een service die voldoet aan alle voorwaarden die Shimano stelt.

Als een erkend Shimano Service Center zetten we graag net dat ene stapje extra voor u. Bij Goossens hebben wij een ruim en overzichtelijk aanbod met een complete collectie Shimano producten in onze winkel en werkplaats. Hierdoor beschikken we ten alle tijden over voldoende Shimano onderdelen voor bijvoorbeeld reparaties. Naast het brede aanbod aan onderdelen dat wij hebben kunt u ook bij ons terecht voor Shimano schoenen, kleding en onderhoudsmiddelen.

Shimano Service Center Goossens Tweewielers houd uw fiets in topconditie!

Bent u op zoek naar de nieuwste Shimano producten, onderhoud of reparatie nodig aan uw fiets of wilt u gewoonweg advies? Kom dan naar het Shimano Service Center van Goossens Tweewielers. Bij ons kut u rekenen op de allerbeste service, met onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, uitgevoerd door Shimano gecertificeerd en getraind personeel. Wij houden graag uw fiets in topconditie!

Shimano is een echte trendsetter: het merk loopt in de voorhoede waar het gaat om de nieuwste trends & ontwikkelingen op het fietsgebied. De introductie van belangrijke innovaties en nieuwe producten komen als eerste via haar Service Centers. Laat u bij ons adviseren.

Waarom een Shimano Service Center?

Bij een Shimano Service Center mag je excellente service verwachten van de mensen die jouw fiets het beste kennen. Je hoeft je hier geen zorgen te maken over kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis en veiligheid. We doen er alles aan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om goed voor je fiets te zorgen. Je kunt ons alles vragen. Wij helpen je graag en geven graag advies. We tonen ook graag onze expertise in wat wij voor je doen – telkens weer.

Wij leveren uitstekende fiets service:

  • Uitgevoerd door Shimano getraind en gecertificeerd personeel
  • Gebruik van originele onderdelen
  • Toepassen van de laatste Shimano technologieën

Bezoek de Shimano Service Center website en kom meer te weten over hoe jij het meeste uit jouw fiets haalt. Maak een afspraak in onze werkplaats om dit te realiseren.

     Maak een afspraak in onze werkplaats           Bezoek Shimano website          

www.shimanoservicecenter.com