Trek fietsen

Trek fietsen roept ”Believe in Bikes!”

De wereld is van trek fietsen is onmetelijk groot. Maar ondanks die uitgestrektheid, verkleint de fiets de afstanden tussen ons. Elke dag rijden miljoenen mensen op hun fiets over de hele wereld. Een geografische ligging mag ons dan wel scheiden van elkaar, toch worden we verenigd door de kracht van het fietsen. De fiets is een eenvoudige maar toch elegante oplossing voor veel complexe problemen in onze wereld. Wie je ook bent en waar je ook bent, wanneer je op de fiets zit ben je een deel van iets groters, iets gemeenschappelijks. En daarom roept Trek fietsen: “we believe in bikes!”

Trek fietsen: een E-bike, stadsfiets of sportieve fiets voor het leven

De Trek fietsen producent uit Amerika bouwt enkel fietsen die een heel leven lang meegaan. Bij Trek stellen ze continu de grenzen ter discussie over welke mogelijkheden zij uit de fiets kunnen halen. Bekijk en koop de innovatieve collectie sportieve Trek fietsen, e-bikes en stadsfietsen hier in onze webshop. U kunt Trek e-bikes zelfs bestellen met 5 jaar garantie!

Bekijk de video over trek fietsen hierboven

Trek bikes, van vroeger naar nu “Come Ride With Us!”

Trek Bicycle Corporation is vandaag de dag de grootste producent van fietsen in de Verenigde Staten. Dick Burke, de oprichter van Trek bikes, overtuigt in 1976 zijn partner Bevil Hogg van de merknaam Trek. Het idee achter de naam omschrijft Burke als volgt: “Trek fietsen roepen een mooi beeld op van reizen en avontuur. En die reisgedachte moeten we in ons voordeel gaan gebruiken.” Dat werd het startpunt van het trek bikes merk zoals wij het nu kennen.

Ze begonnen ooit met de productie van de trek fietsen van uitzonderlijk goede kwaliteit in een rode schuur in Wisconsin. Trek brak met de “traditie” dat enkel Europese fietsproducenten een goede fiets konden bouwen. Elke lasnaad en elke bocht in het frame in een fiets van Trek wordt met een bepaald doel gemaakt. Tegenwoordig is de schaal van productie van fietsen bij Trek ontzettend gegroeid, maar toch blijft iedere fiets een eerbetoon aan het doorzettingsvermogen en vakmanschap van die tijd.

Trek fietsen – Travel: ”The world calls!”

Het “Trek Travel” concept werd opgericht in 2002 om reizigers te helpen de wereld op een compleet andere manier te zien: in hun eigen tempo, en op trek fietsen. Vanaf die dag is het bedrijf uitgegroeid tot de belangrijkste fiets-touroperator ter wereld. Met een zeer uitgebreid netwerk van uitstekend gidsen, de prachtigste locaties en op de beste fietsen ter wereld. Alles bij Trek Travel is gericht op het creëren van de mooiste fietsvakantie van je leven. De bestemmingen die ze bieden zijn exotisch zoals in Kroatië en Myanmar, landschappelijk fraai zoals in de Provence en Zion National Park, of historisch zoals in de Alpen en de Pyreneeën.

Het idee er achter is dat wanneer je op trek fietsen fietst de kleine dorpjes in Spanje veel rustieker zijn dan ooit tevoren. Het weer waarvan je in Mallorca kan genieten is nog perfecter. Beklimmingen die je doet in de Alpen en de Pyreneeën nog indrukwekkender. De Toscaanse keuken? Die smaakt nog beter! Luxe hotels bieden nog meer ontspanning en de herinneringen veranderen je leven voorgoed.

Trek Travel gelooft er in dat fietsen je blij maakt. Reizen maakt je gelukkig. En zij zien het als hun taak om dat plezier over te brengen op de gasten, elk moment van elke dag.