DE MEEST VEELZIJDIGE FIETSENDRAGER

Thule’s nieuwe Epos-rek is gebouwd om zelfs de zwaarste e-bikes te vervoeren!

De Thule Epos fietsendrager is geschikt voor alle soorten fietsen en is snel en gemakkelijk te gebruiken. Het plaatsen van de fietsen kost bijna geen moeite dankzij een innovaties telescopisch fietsbevestigingssysteem. dankzij de fietsarm kunt u de fiets vastmaken waar u maar wilt op het frame of het achterwiel, waardoor u talloze bevestigingsmogelijkheden hebt. Alle soorten frames en vormen worden ondersteund, inclusief e-bikes, mountainbikes, gravelbikes en fietsen met spatborden en bagagedragers.

Verrijk de ervaring

We hebben prachtige accessoires ontworpen voor fietsliefhebbers. U kunt uw fiets onderweg verstellen of repareren met de Thule Epos fietsreparatiehouder en uw fietsen beschermen tegen diefstal met de Thule High Grade Lock, ontwikkeld in samenwerking de toonaangevende slotenmaker ABUS. En we weten dat e-bikes zwaar zijn. Daarom leveren we de Thule Epos Foldable Loading Ramp om zwaardere fietsen gemakkelijker te kunnen laden en lossen.

Compatibel met alle soorten fietsen en e-bikes

Snel een eenvoudig alle soorten fietsen en e-bikes laden en lossen. De gepatenteerde telescopische fietsarmen met draaiende dragers en met staal versterkte banden worden vastgemaakt aan het frame of achterwiel van de fiets.

Hoog laadvermogen

Dankzij het hoge laadvermogen van 30 kg per fiets is het mogelijk zware e-bikes te vervoeren

Ruime afstand tussen de fietsen

Ruime afstand van 25 cm tussen de fietsen verlaagt het risico van contact tussen de fietsen

Gemaakt voor lange wielbasis

Extra lange wielhouders maken het eenvoudiger fietsen met een lange wielbasis tot 1350 mm te vervoeren

Eenvoudig vastzetten van grote banden

Pompgespen met ratelmechanismen en wielbanden voor het snel vastzetten van banden tot 3,2 inch (tot 5 inch met los verkrijgbare accessoire)

Volledig opvouwbaar

Volledig opvouwbaar voor eenvoudige installatie, gebruik en opslag

Eenvoudige toegang tot de kofferbak

Wanneer fietsen zijn geplaatst, kan de kofferbak worden geopend met een kantelfunctie met voetpedaal. Zonder fietsen kan de kofferbak worden geopend zonder gebruik te maken van de kantelfunctie

Snelle montage

De fietsendrager kan snel en eenvoudig op de trekhaak worden gemonteerd en versteld voordat de bevestigingshandgreep wordt vergrendeld dankzij de zelfstabiliserende de koppeling

Eenvoudig te vervoeren

De fietsendrager kan ergonomisch worden meegenomen dankzij de geïntegreerde handgrepen.

Mooie accessoires

Er is een breed assortiment innovatieve accessoires beschikbaar, zoals de Thule Epos fietsreparatiehouder en de Thule High Grade Lock, ontwikkeld door ABUS, voor extra beveiliging (accessoires afzonderlijk verkocht)

Veiligheidssloten

Vergrendelt uw fietsen aan de fietsendrager en uw fietsendrager aan de auto (inclusief sloten)