DE NIEUWE TREK CHECKPOINT SL6 eTap

De Checkpoint SL 6 eTap is een carbon gravelbike die ontworpen is om je te vervoeren naar plaatsen die je nooit op een standaard racefiets zou kunnen bereiken. Het lichtgewicht OCLV Carbon frame met comfortverhogende IsoSpeed, een slim en soepel schakelend SRAM Rival AXS draadloos elektronisch schakelsysteem, de wendbare en toch stabiele progressieve geometrie, interne opbergruimte en een heleboel bevestigingspunten maken deze fiets tot een echt gravel powerhouse en een fantastische keuze voor serieuze allroad-avonturiers.

Het laatste woord

Een carbon gravelbike voor de langste dagen, ruwste wegen en grootste avonturen. Hij is licht, snel, comfortabel en uitgerust met toponderdelen die blijven presteren onder de zwaarste omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan een onderhoudsarm en geavanceerd draadloos elektronisch schakelsysteem voor bliksemsnel schakelen (zelfs onder belasting).

De techniek die je krijgt

Een 500 Series OCLV Carbon frame met carbon armor en een gedempte IsoSpeed aan de achterzijde, een progressieve geometrie voor stabiliteit bij hoge snelheden en efficiëntie tijdens zware beklimmingen, interne opbergruimte in het frame, verborgen kabelgeleiding die de bevestiging van tassen niet hindert en bevestigingspunten voor een geïntegreerde frametas, drager en spatborden. Verder voorzien van een carbon voorvork, een 1×12 SRAM Rival eTap AXS draadloos elektronisch schakelsysteem met een breed versnellingsbereik, Bontrager Paradigm Comp 25 wielen en brede 700 x 40c gravelbanden die extra tractie en stabiliteit geven. Je kunt zelfs een seatdropper monteren voor een lager zwaartepunt op lange afdalingen. Maximale bandenbreedte is 45c.

Het past bij jou als…

Je hebt grote graveldromen en je weet dat je een hele specifieke en veelzijdige fiets nodig hebt voor deze heroïsche avonturen. Daarnaast wil je de onwaarschijnlijke snelheid, nauwkeurigheid en het fraaie uiterlijk van het allernieuwste SRAM draadloze elektronische schakelsysteem.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Het SRAM Rival eTap AXS draadloos schakelsysteem is vriendelijk voor je portemonnee en je kunt de schakellogica via de AXS app helemaal naar je eigen hand zetten.
  2. De gedempte en gecontroleerde rebound van de IsoSpeed decoupler absorbeert vermoeiende hobbels in het wegdek zonder dat jij heen en weer stuitert
  3. Gloednieuwe progressieve geometrie is snel en wendbaar, maar voelt stabiel aan en zorgt voor controle in snelle, hobbelige afdalingen.
  4. De prachtige interne opbergruimte geeft je een veelzijdige opslagmogelijkheid voor gereedschap of andere kleine uitrusting

Modellen overzicht