Gravel, gravel, en nog eens gravel

Gravelbikes zijn veelzijdige fietsen ontworpen voor diverse terreinen, van verharde wegen tot ruige paden. Met bredere banden en een robuust frame bieden ze comfort en stabiliteit op grind, modder en asfalt. Ideaal voor avontuurlijke rijders die zowel off-road als op de weg willen fietsen zonder in te leveren op prestaties. Maar ook voor woon-werk verkeer zijn deze fietsen ideaal om te gebruiken! De fietsen zijn uitgerust met meerdere bevestingspunten waardoor je een bagagedrager kunt monteren, spatborden en fietstassen.

Er zijn veel verschillende merken en modellen. Elk merk en model heeft zijn eigen eigenschappen en specificaties. Voor elke wens is er een bijpassende gravelbike! De onderstaande merken hebben wij in de winkel!

Trek – Checkpoint

De Checkpoint is een gravelbike die ontworpen is om je te vervoeren naar plaatsen die je nooit op een standaard racefiets zou kunnen bereiken. Het lichtgewicht frame met comfortverhogende IsoSpeed, een slim en soepel schakelende onderdelen, de wendbare en toch stabiele progressieve geometrie, interne opbergruimte en een heleboel bevestigingspunten maken deze fiets tot een echt gravel powerhouse en een fantastische keuze voor serieuze allroad-avonturiers.

Ridley – Kanzo, Grifn, Kalazy

De Kanzo fietsen zijn razendsnel op elke ondergrond. Ze helpen jou om elke Watt maximaal om te zetten in snelheid. De krachtoverbrenging op deze fietsen is erg indrukwekkend en toch ligt ook hun comfortgehalte erg hoog. De Kalazy is de aluminium variant van de Kanzo. Een knap staaltje (of carbon) kunst van de ingenieurs! De Grifn is de “all road” gravelbike. Met extra brede banden en comfortable geometrie, is deze fiets voor iedereen.
Deze snelle gravel fietsen zijn ontworpen met een focus op aerodynamica en gravel.

Giant – Revolt, Devote

Bijna alles is mogelijk bij gravelracing en gravelrijden. Het is een uitdagende combinatie van snelheid, uithoudingsvermogen en stuurvaardigheden. Deze hoogwaardige allrounder kan dat allemaal. Hij is soepel, hij is efficiënt en het is je nieuwe beste vriend voor het verleggen van je grenzen op asfaltwegen, gravel en zandpaden.
De Devote is de dames gravelbike, de geometrie is speciaal ontworpen op het vrouwelijk lichaam. Hierdoor creëren je een comfortable houding en wordt gravelen voor iedereen leuker!