LIMITED EDITION BBB MAESTRO HELM

EXCLUSIEF BESCHIKBAAR BIJ GOOSSENS

BBB Cycling Limited Series
Voor de BBB Cycling Limited Series is BBB altijd op zoek naar creatieve en inspirerende fietsers. Zij krijgen de kans om een van de BBB producten eigen te maken met een uniek en kenmerkend ontwerp. Dit is de derde uitgave.

Voor deze Limited Series helm vroeg BBB hun goede vriend Jack Ultra Cyclist iets te bedenken. Jack woont in het Spaanse Girona en daar wonen ook zijn vrienden ex-prof Taylor Phinney en ontwerper David Roselló, beter bekend als ‘Manifest Butter’. Samen zijn ze gaan zitten en ze hebben naar een manier gezocht om te visualiseren wat er in en om het hoofd van Jack omgaat. De chaos maar ook de balans in het hoofd van Jack komt samen in dit design.

Over de Maestro MIPS
De Maestro MIPS is de tophelm van BBB Cycling. Hij is voorzien van het HaloGuard-ventilatiesysteem voor een optimale luchtstroom bij alle snelheden. De 17 strategisch geplaatste ventilatiegaten geven de helm een open constructie die je hoofd koel houdt tijdens het fietsen. De helm heeft ook een geïntegreerd MIPS-systeem om je hoofd extra te beschermen tegen de draaiende impactkrachten van een valpartij. Deze helm is de beste en meest stijlvolle manier om je hoofd te beschermen.