Trek Marlin 2022

Hierbij introduceert Trek de nieuwe Marlins voor het modeljaar 2022! Het gaat om de Trek Marlin 4 en de Trek Marlin 8. De Marlin 4 is een geheel nieuwe fiets en een perfect instap MTB model. De Marlin 8 vervangt de X-caliber 7 en krijgt enkele grote updates, waaronder een 1×12 SX Eagle groepset. Lees hier meer over deze twee nieuwe modellen.

Bij Goossens houden wij, net als jij, heel veel van fietsen. We begrijpen daarom als geen ander dat je het liefst meteen op je nieuwe fiets wegrijdt zodra je, jouw persoonlijke keuze hebt gemaakt. Het is je waarschijnlijk opgevallen dat je momenteel rekening moet houden met een langere levertijd van je fiets. Dit is voor jullie vervelend, maar voor ons ook! Hoe dat komt nu eigenlijk dat het allemaal langer duurt lees je hier.

Trek Marlin 4

De nieuwe Marlin 4 is het perfecte instapmodel voor trailrijden. Hij is ideaal voor beginnende fietsers die een mountainbike willen die ook als robuuste woon werkfiets kan dienen. Schijfremmen, voorvering, 21 versnellingen, en bevestigingspunten voor een bagagedrager en spatborden maken dit een geweldige fiets voor zowel nieuwe trailrijders als forenzen.

Trek Marlin 8

We vervangen het X-Caliber 7 model van 2021 voor de nieuwe Marlin 8. Deze wordt ook als zodanig vervangen in het overgangsproces. Zowel de originele X-Caliber 7 als de nieuwe Marlin 8 hebben Smart Wheel Size. De Marlin 8 en de nieuwe Marlin 5 zijn er in een nieuwe XXS maat met 26″ wielen en onderdelen in de juiste maat om de kleinste rijders de beste controle op het parcours te geven.

De Marlin 8 behoudt dezelfde Shimano hydraulische remmen en RockShox Judy SL Solo Air voorvork als de X-Caliber 7 en krijgt de volgende grote upgrades:

  • Een SRAM SX Eagle 1×12 aandrijving geeft rijders meer efficiëntie en meer klimgemak, maar ook meer versnellingen en een breder bereik dan de 1×10 op de X-Caliber
  • Tubeless Ready wielen en banden maakt het makkelijk om te upgraden door Kovee TLR velgstrips, ventielen en afdichtmiddel toe te voegen
  • Door over te schakelen op tubeless wordt het gewicht van de complete fiets teruggebracht naar 13.06 kilo, terwijl de X-Caliber 7, 13.38 kilo woog en niet met TLR-banden werd geleverd
  • Eersteklas Maxxis banden bieden geweldige grip
– NIEUWE COLLECTIE 2022 – 
» TREK MARLIN 4 (2022)«
» TREK MARLIN 8 (2022) «

Beide modellen in meerdere maatvariaties.
Interesse? Reserveer alvast een model of bel voor de mogelijkheden.
Het is inmiddels geen geheim meer; de vraag naar fietsen is groot.