NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: RESTRAP TASSEN

Nieuw in het arrsortiment! De Restrap tassen, voor elke fiets en fietser.

Restrap is gespecialiseerd in technische bikepacking-uitrusting, voor alle soorten fietsen en alle soorten ritten. Van onze zadeltasholsterontwerpen tot onze op maat gemaakte frametassen: de producten zijn ontworpen als de beste functionele, duurzame en duurzame tassen en uitrusting voor op de fiets. Bij Restrap leven en ademen ze bikepacking, dus of je nu op grind rijdt, op de weg rijdt of toert, Restrap is er ervan overtuigd dat het assortiment tassen en accessoires jouw avontuur zo goed mogelijk zal maken.		

Frame Bag

Met de frametassen kunt u eenvoudig de lading die u vervoert vergroten, zodat u uw fiets comfortabel kunt inpakken en toeren. De tassen zijn zonder bevestigingen of schroeven verkrijgbaar in drie verschillende maten, zodat ze bij elk frame passen. Met YKK-ritsen, getextureerde nylon buitenkant en VX21-stoffen zijn onze frametassen sterk, duurzaam en veelzijdig.

Rubberen banden zorgen voor extra grip op het frame en reflecterende paracord-ritstrekkers zorgen voor extra veiligheid. Binnenvakken van gaas houden je onderweg georganiseerd en de middelgrote en grote tassen bevatten een extra documentenvak. Er is een extra kabelsleuf voorzien voor dynamobekabeling.

Saddle Bag

De zadeltas zonder bagagedrager maakt deel uit van het #carryeverything-assortiment en kan veilig worden aangesloten op uw zadelpen voor het inpakken van de fiets, toeren of woon-werkverkeer. Zonder bevestigingen of schroeven kan de tas binnen enkele seconden aan elke fiets worden bevestigd. De holster past in een droge tas van maximaal 8 liter en is beveiligd met een Fidlock magnetische gesp die gemakkelijk te verstellen is, zelfs als u handschoenen draagt.

De tas heeft een harde koffer, zodat u deze gemakkelijk kunt inladen en wordt vastgemaakt met reflecterend militair paracord en versterkte oogjes. Dit product is gemaakt van getextureerd nylon en met nylonweefsel voor extra sterkte, waardoor het lang meegaat.

Restrap - Saddle Bag 8 litres

Pannier

De gestroomlijnde koffers met roltop zijn ontworpen voor kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Ze zijn verkrijgbaar in small en large voor zowel achter- als voordragers, zijn voorzien van gespen aan de zijkant en bevatten een volledig verstelbaar haaksysteem voor eenvoudige montage op rails van 10-16 mm.

Reflecterende details vergroten uw veiligheid, terwijl de 100% waterdichte materialen ervoor zorgen dat de inhoud droog en veilig blijft.

Top Tube bag

Of je nu een uurtje onderweg bent of een meerdaagse tocht maakt, de Restrap bovenbuistas is perfect ontworpen om je gereedschap en snacks binnen handbereik te houden.
Gemaakt van 100% waterdicht getextureerd nylon en met een stevige YKK-ritssluiting, hij is bestand tegen alles wat je rit te bieden heeft. De headsetfitting is ontworpen om te werken met alle headsets, inclusief fietsen met een lage stapelhoogte.

Restrap- Top Tube Bag