NIEUW MERK IN DE WINKEL RUFF-CYCLES

Ruff Cycles is een Duits fietsbedrijf dat bekend staat om het ontwerpen en produceren van opvallende en stijlvolle fietsen. Ze zijn gespecialiseerd in het creëren van custom cruisers en choppers met een unieke esthetiek die doet denken aan motorfietsen uit de jaren 1930 tot 1960. Het bedrijf staat bekend om zijn aandacht voor detail en vakmanschap, en hun fietsen zijn vaak handgemaakt met hoogwaardige materialen zoals Bosch en Shimano.

Enkele kenmerkende eigenschappen van Ruff Cycles-fietsen zijn onder andere grote, ballonvormige banden, uitgesproken frameontwerpen en retro-stijlcomponenten. Ruff Cycles biedt een verscheidenheid aan modellen en frames, waaronder de Ruffian, Lil’ Buddy, Lil’ Missy en de Biggie. Ruff Cycles biedt ook accessoires en onderdelen om hun fietsen verder aan te passen en te verbeteren.

Waarom Ruff Cycles?

  1. Uniek Ontwerp: Ruff Cycles-fietsen hebben een zeer opvallend ontwerp, geïnspireerd op de stijl van klassieke motorfietsen uit het verleden. De frames zijn vaak groot en imposant, en de fietsen hebben dikke ballonbanden voor extra comfort en stijl.
  2. Hoogwaardige Materialen: Ruff Cycles staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap bij de productie van hun fietsen. Hierdoor zijn de fietsen duurzaam en van hoge kwaliteit.
  3. Verscheidenheid aan Modellen: Ruff Cycles biedt verschillende modellen, elk met zijn eigen stijl en doel. Sommige modellen zijn meer geschikt voor stadsfietsen en dagelijks gebruik, terwijl andere meer geschikt zijn voor cruisen op boulevards of langs het strand.
  4. Accessoires en Onderdelen: Ruff Cycles biedt ook een reeks accessoires en onderdelen om hun fietsen verder aan te passen. Dit omvat zaken als sturen, zadels, verlichting en meer.

Over het algemeen heeft Ruff Cycles een sterke aanwezigheid in de wereld van custom fietsen en biedt het unieke, stijlvolle fietsen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn voor liefhebbers van fietsen en design.

Vind hier onze collectie van Ruff Cycles