Elektrische tweezits voor het Vandermolen-huis Lochem

Marianna en Henk Beumer wilden geen cadeaus toen zij met hun fietsenwinkel(s) naar de huidige locatie aan de Prins Bernhardweg in Lochem verhuisden. In plaats van cadeaus vroegen ze mensen een bijdrage, klein of groot, te doen aan een goed doel: De aanschaf van een elektrische tweezitsfiets voor woonzorgcentrum het Vandermolen-huis in Lochem.

Dit mooie gebaar was voor de gemeente aanleiding om ook een duit in het zakje te doen. Wethouder Eric-Jan de Haan (economie) overhandigde een cheque aan Marianna & Henk: “Dat een winkel na zo’n lastige tijd iets moois doet voor een ander, kunnen we als gemeente alleen maar waarderen.” Met de fiets kunnen dementerende bewoners van het woonzorgcentrum, met hulp van een begeleider of familielid, toch buiten op pad. Activiteitenbegeleider Bram Wiltink van Dagelijks Leven en het Vandermolen-huis weet hoe waardevol dat is voor de bewoners. “Voor familie en voor bewoners is de fiets een mooie manier om samen actief bezig te zijn.”

 

Wil jij ook een bijdrage leveren aan dit geweldige doel? Dat kan! 

Bij ons in de winkel vindt je bij de kassa’s een brievenbus waar een donatie gedaan kan worden. Mocht je het liever willen overmaken? Ook geen probleem. Stuur gerust een mailtje en wij laten weten waar je een bijdrage naar toe kan storten.