WORKSHOP AVOND: BASIS ONDERHOUD

EEN LEERZAME EN GEZELLIGE AVOND VOOR ELKE BEGINNEND SPORTIEVE FIETSER
 Kan ik zelf ook onderhoud plegen aan mijn fiets? 😏 Ja, dat kan! Wanneer je een (sportieve) fiets aanschaft is het altijd handig om de basis kneepjes onder controle te hebben. Denk hierbij aan het verwisselen van een bandje maar ook aan het schoonmaken / houden van je onderdelen. Op 21 april geven wij jou de mogelijkheid om in alle rust te leren hoe jij jouw fiets rijklaar maakt en hoe jij bij pech onderweg op de juiste wijze je fiets de eerste hulp kan verlenen, waardoor jij weer vol vertrouwen je tocht voortzet. Het leuke van deze workshop? je neemt je eigen fiets mee.

De workshop is gericht op sportieve fietsen. Denk hierbij aan mountainbikes, racefietsen, gravelfietsen en ook hybride fietsen. De workshop wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 8 personen, zodat we voor iedereen voldoende tijd hebben om te helpen.

WANNEER
Donderdag 21 april 2022 
HOELAAT
van 19:00 tot ca. 21:00 uur
WAAR
Goossens Lochem, Pr. Bernhardweg 11 te Lochem
KOSTEN
10,- (inclusief goed gevulde goodiebag)

Let op; voor deze workshop neem je dus je eigen fiets mee.

WAAROM DEZE WORKSHOP HANDIG IS;
Onderhoud voor je fiets is niet alleen het oplossen van problemen, maar vooral het voorkomen hiervan. Wanneer is mijn cassette of buitenband versleten? Hoe merk ik wanneer een onderdeel aan vervanging toe is? En, wat zijn hier de juiste tools voor? Deze basis- vaardigheden en kennis doe je allemaal op tijdens deze workshop.

Krijg je via bovenstaande link een 404 pagina, dan is deze avond helaas al vol. Wil je op de hoogte gehouden worden van komende avond(en)? Laat dat weten via onderstaand formulier!