BACK TO SCHOOL!

De vakantie is bijna voorbij en het nieuwe schooljaar gaat dus ook bijna weer van start. Als scholier wil je natuurlijk goed voorbereid zijn voor het nieuwe schooljaar. Daar hoort natuurlijk veilig en gemakkelijk met de fiets naar school toegaan ook bij. Met gave fietsaccessoires zoals; fietstassen, fietsmanden, fietskratten en een stevig slot, moet dat zeker lukken!

Fietstassen, manden en kratten voor je schoolspullen

In een fietstas, fietsmand of fietskrat kan je gemakkelijk al je schoolspullen kwijt. Zo heb je bijvoorbeeld geen last van een hangende zware tas op je rug, maar leg je je tas bijvoorbeeld in je fietsmandje.
De Steco Bagagedrager Monkey-Mee is de ideale tassendrager voor als je op de fiets naar school moet. Rugzakken of gewone tassen kunnen moeiteloos met één sjorband worden bevestigd op de tassendrager.

Bekijk hier ons assortiment fietstassen en manden

Een stevig slot om diefstal van jouw fiets te voorkomen

Als je eenmaal bij school bent aangekomen en je zet je fiets weg wil je natuurlijk aan het eind van je schooldag ook weer met de fiets naar huis. Zet daarom je fiets altijd goed op slot zodat niemand jouw fiets kan stelen. De AXA Absolute 5-110 is zeer geschikt om te gebruiken als je je fiets ergens parkeert of om te gebruiken als tweede slot. Een kettingslot voor dagelijks gebruik voorzien van chique RVS details. Dit kettingslot is gebruiksvriendelijk doordat je de sleutel niet hoeft te draaien om het slot te sluiten omdat deze is voorzien van een geïntegreerde slotkop.

Bekijk hier ons assortiment fietssloten