GOOSSENS NU DEALER VAN DE ERGONOMIE SPECIALIST SQLAB

Heb jij wel eens last van tintelende vingers, rugpijn of zadelpijn tijdens het fietsen? Met ons uitgebreide assortiment SQlab producten bieden wij een oplossing voor elke fietser.

SQlab specialiseert zich met zijn producten in de 3 contactpunten van de fiets; de handen, voeten en bekken. Een fietszadel moet dus niet alleen perfect passen maar ook goed het lichaamsgewicht verdelen. De handgrepen moeten er dus ook niet alleen voor zorgen dat je geen gevoelloze vingers krijgt door de juiste pasvorm, maar de handgrepen moeten natuurlijk ook stevig gemonteerd kunnen worden. Ten slotte moeten de voeten goed op de pedalen staan en goed in de schoenen zitten, dit zorgt ervoor dat de krachtoverbrenging optimaal is.

Bekijk hier ons assortiment SQlab producten

SQlab handvatten

Vasthouden, sturen en remmen zijn de belangrijkste taken van de handen wanneer je aan het fietsen bent. SQlab heeft ergonomische handvatten en sturen die ervoor zorgen dat je handen zoveel mogelijk ontlast worden.

SQlab pedalen en zolen

Tijdens het fietsen is het erg belangrijk dat je voeten goed in je schoenen zitten, maar ook dat je voeten goed op de pedalen staan. Dit zorgt voor een efficiënte krachtoverbrenging. Met de ergonomische pedalen en zolen van SQlab trap je zo efficiënt en comfortabel mogelijk vooruit.

SQlab zadels

Om zadelpijn te voorkomen bieden de producten van SQlab een oplossingen. Eén van die oplossingen is een meetmethode om de afstand tussen je zitbotten op te meten, zo vind je de perfect bij jou passende zadel.