BIKE CLEANER LOCHEM

Vanwege de vele mountainbikers die hun MTB route door de natuur bij ons op de parkeerplaats starten (en finishen) hebben we een speciale fietswasplaats laten installeren: de Bike Cleaner. Met dit eenvoudige apparaat spuit je je mountainbike in een handomdraai schoon en stap je zonder modder tevreden je auto in!

BIKE CLEANER BIJ GOOSSENS LOCHEM

De Bike Cleaner is een vaste, in de grond verankerde zuil, om mountainbikes schoon te spuiten na een tocht door het bos.

Als fietser ben je blij als je dat direct na afloop kunt doen, want op deze speciale bike wash spuit je het vuil er zo af (in tegenstelling tot thuis, dan is het opgedroogd en aangekoekt). Via een contactloze pay terminal betaal je hiervoor een klein bedrag. Daarna stap je tevreden met een schone fiets de auto in, zonder bij thuiskomst nog een modderige fiets én een vieze auto te hoeven schoonmaken.

Bij ons staat er per heden een Bike Cleaner achterop de parkeerplaats. Links van het houten hutje (de Patrijs). Hier kun je met je pinpas of telefoon draadloos 2,- afrekenen. Zodra de betaling voltooid is begint het water zachtjes te lopen, dit is de zachte stand van de cleaner. Wanneer je in het handvat van de hoge druk spuit knijpt komt er een hardere straal. De Bike Cleaner stopt vervolgens vanzelf en de fiets kan weer schoon mee naar huis!