DE FONKELNIEUWE GAZELLE AVIGNON

Op zoek naar ultiem comfort, kom je uit bij Avignon. Deze moderne en stoere e-bike is voorzien van alle gemakken om jouw dagelijkse rit zo comfortabel mogelijk te maken. En met het strakke design en de vele geïntegreerde onderdelen is Avignon ook nog eens een bijzonder fraaie verschijning.

De meest comfortabele elektrische fiets

Gazelle hun productmanager Jeroen laat je kennismaken met hun nieuwe elektrische fiets: Avignon. Bij de ontwikkeling van de Avignon hebben zij alles in overweging genomen zodat jij in alle comfort kunt genieten van een ongeëvenaarde rit. De lijnen die vloeiend van de oortelefoons naar de drager vloeien, zijn duidelijk. De batterij zit verstopt in het frame en ook de verlichting is mooi weggewerkt.

Comfort

Wat je merkt van dat comfort? Door de rechtop-zithouding heb je het beste overzicht op de weg en alle bewegingsruimte om vrij te fietsen. De vering brengt je nóg meer comfort, net als de extra brede banden die oneffenheden in de weg wegfilteren. De lederen handvatten en het gelzadel maken het af; comfortabel én luxe

Makkelijk te gebruiken

Dankzij de brede en lage instap stap je gemakkelijk in en uit. Dankzij de riemaandrijving ben je weinig tijd kwijt aan onderhoud. Even praktisch zijn de hooggeplaatste accu-oplaadpunten. Natuurlijk kun je de accu ook uit het frame halen om hem op te laden. Het intuïtieve display toont duidelijk alle belangrijke informatie. Draag je bagage bij je? Met het MIK systeem bevestig je eenvoudig tassen of manden aan de drager.

Veiligheid

Avignon staat synoniem voor veiligheid. Stabiliteit zorgt voor nauwkeurig stuurgedrag en balans. Brede banden zorgen voor optimale grip onder alle omstandigheden. De geïntegreerde Fendervision-koplampen zorgen voor een krachtige lichtbundel die dag en nacht blijft branden. Als het donker wordt, wordt de lichtintensiteit van de lampen aangepast met behulp van speciale sensoren. Heldere achterlichten verborgen in de baaien maken jou duidelijk zichtbaar vanaf de achterkant en vanaf de zijkanten.