DE NIEUWE TREK DOMANE SL/ SLR 2023

Na de lancering van de Trek Madone SLR in 2023, heeft Trek de geheel nieuwe Domane SL en SLR gelanceerd, waarmee ze hun meest veelzijdige prestatiegerichte racefietsplatform lichter, sneller en geschikter maken. De vierde generatie Domane SL en SLR behouden het comfort waar de Domane om bekend staat, met geheel nieuwe race details die zijn ontworpen voor de bovenste trede van het podium. De geheel nieuwe Domane wordt ook geleverd in een racespecifieke RSL-frameset die door Elisa Longo Borghini van Trek-Segafredo in de 2022 Paris-Roubaix Femmes naar de overwinning werd geracet.

Geheel nieuw lichtgewicht ontwerp

Domane SL en SLR delen dezelfde technologie en hetzelfde frameontwerp, met een gewicht van ongeveer 300 gram lichter dan de vorige generatie dankzij een vereenvoudigd frame, verfijnde IsoSpeed ​​achteraan en een verbeterd 800 Series OCLV Carbon frame (alleen SLR).

Comfort en snelheid

IsoSpeed De nieuwe, verfijnde IsoSpeed-comforttechnologie vermindert het gewicht en absorbeert vermoeiende oneffenheden in het wegdek, zodat u langer sterker kunt rijden. Bijgewerkte Kammtail-buisvormgeving en een nieuw geïntegreerde cockpit verbeteren de aerodynamica om de snelste Domane tot nu toe te creëren.

Race Shop Limited (RSL) frameset

De nieuwe Domane wordt ook geleverd in een Race Shop Limited (RSL) frameset die ultieme snelheid en prestaties boven comfort en veelzijdigheid stelt. Deze frameset heeft een agressievere H1.5 race-pasvorm, heeft geen opslag in de onderbuis en heeft een kleinere bandenspeling (35 mm capaciteit) om nog meer gewicht te besparen.

Grenzeloze avonturen
Ruimte voor banden tot 38 mm en een stabiele, comfortabele uithoudingsgeometrie geeft rijders de veelzijdigheid om op alles te rijden, van gladde bestrating tot licht grind.

Opslag en bevestigingen voor elke rit
Interne opbergruimte voor de onderbuis, verborgen spatbordbevestigingen en nieuwe bevestigingen voor bovenbuistassen geven rijders de mogelijkheid om hun Domane slank en schoon te houden of volledig uitgerust met accessoires voor ritten van een hele dag.