FIETSVIERDAAGSE ‘DE ACHTERHOEK’ 2022

Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ in Laren start dit jaar op 2 augustus met super mooie en leuke routes. De routes brengen u langs de mooiste plekjes van de Achterhoek en Salland. Natuurlijk kunt u gedurende de gehele route genieten van prachtige landelijke vergezichten, karakteristieke Achterhoekse boerenhoeves, bossen en landerijen en elk jaar nemen wij ook een vleugje Twente mee. U kunt kiezen uit routes van 30, 45 en 60 kilometer.

Cultuur & Natuur

In het Achterhoekse coulisselandschap is veel cultuur en natuur te vinden zoals de Lochemse Berg, boswachterijen in Ruurlo en de vele kronkelende beekjes en oude boerderijen. Daarnaast is de Achterhoek rijk aan kastelen en landhuizen. Vorden is met acht kastelen één van de meest kastelen-rijke dorpen van Nederland. Maar ook het afwisselende natuurschoon van de Holterberg is een reden om de Achterhoek te bezoeken.

En natuurlijk ons eigen Huis Verwolde met bijbehorende landgoed en een bezoekje aan de ‘Dikke Boom’ (de dikste eik van Nederland) zijn zeker de moeite waard.

Schrijf je hier in voor de fiets4daagse!

Fietsverhuur

Geen fiets beschikbaar voor de fiets4daagse? Geen probleem! Bij Goossens zijn er fietsen te huur. Bel van te voren wel naar de mogelijkheden, alle fietsen zijn vaak al tijdig gereserveerd.