GOOSSENS BLOG: CRAFT ONDERKLEDING

Craft is altijd al één van de bekendste geweest op de markt met hun onderkleding. Craft heeft verschillende variaties onderkleding. Vanwege de verschillende baselayers zijn ze niet allemaal geschikt voor elke temperatuur. Het kan hierdoor lastig zijn welke baselayer je moet dragen als ondershirt. Met behulp van deze blog kom jij erachter welke baselayer het beste bij jou past. Craft onderkleding is in drie categorieën ingedeeld: Stay Cool, Be Active en Keep Warm. Elke lijn heeft zijn eigen unieke opbouw waardoor ze perfect zijn aangepast op de weersomstandigheden waar ze voor bedoeld zijn.

Bekijk ons assortiment onderkleding:
Heren
Dames

Stay Cool

De Stay Cool lijn zorgt ervoor dat je tijdens warm weer lekker koel blijft. Dit doordat hij standaard je lichaamstemperatuur wat omlaag brengt. Het populairste model in deze lijn is de Cool Intensity, bedoeld om zelfs tijdens intensieve activiteiten bij warme temperaturen het lichaam koel te houden. De lichtgewicht stof waarvan de Stay Cool onderkleding is gemaakt zorgt voor een uitstekende vochtregulatie. Ook wel de CoolMax Air technologie. De contstructie van het ontwerp zorgt ervoor dat je tijdens het sporten optimale bewegingsvrijheid hebt.

Be Active

De Be Active lijn is de meest bekende en succesvolste onderkleding van Craft. Dit komt door de veelzijdige baselayer. De Be Active lijn is niet alleen populair onder de mensen die ter ontspanning sporten, ook professionele atleten zijn groot fan van de Be Active onderkleding. Dit komt doordat de  Be Active lijn namelijk bij een groot scala aan temperaturen te gebruiken is. De Active Extreme 2.0 serie is perfect geschikt voor hoge intensiteit bij koude tot milde weersomstandigheden. De dubbele laag stof zorgt voor een goede isolatie, terwijl de CoolMax Air technologie zorgt voor een goede vochtregulatie. De soepele stof zorgt daarnaast voor een comfortabele pasvorm.

Keep Warm

De Keep Warm lijn is de meeste ontwikkelde baselayer van Craft. Ontworpen voor uitstekend temperatuur-management  en comfort tijdens trainingen in milde, koude en winterse temperaturen. Het warme ontwerp van de Warm Intensity is geschikt voor zowel hoge als lage intensiteit. Het ondershirt kan op veel verschillende manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld als onderste laag in combinatie met een shirt en jas bij winterse temperaturen, maar ook in combinatie met enkel een jersey bij mildere temperaturen. Dankzij de gevlochten stof, die bestaat uit holle vezels, houdt het shirt je warm op de plekken waar dit het meest nodig is.