NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: URBAN ARROW

Urban Arrow is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van elektrische bakfietsen. Sinds de oprichting in 2010 heeft Urban Arrow zich gericht op het creëren van een duurzame en efficiënte manier van stedelijk transport. Hun elektrische bakfietsen zijn ontworpen met het oog op zowel zakelijke als persoonlijke toepassingen, waardoor ze een ideale oplossing bieden voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor de auto of bestelwagen.

Duurzaamheid staat hoog

Een van de belangrijkste voordelen van Urban Arrow bakfietsen is hun duurzaamheid. Door het gebruik van elektrische ondersteuning in combinatie met lichtgewicht materialen, bieden deze bakfietsen een efficiënte en milieuvriendelijke manier van transport. Bovendien zijn de bakfietsen van Urban Arrow ontworpen met het oog op maximale veiligheid, comfort en gebruiksgemak.

Het gamma van Urban Arrow bestaat uit verschillende modellen. Zo is er de Family, een bakfiets ontworpen voor families met kinderen, de Shorty, een compacte bakfiets voor professionele toepassingen zoals koeriersdiensten en de Tender, een bakfiets voor zakelijke toepassingen zoals het transport van goederen.

Accesoires voor jouw bakfiets

Bovendien biedt Urban Arrow ook een reeks accessoires aan om hun bakfietsen aan te passen aan de specifieke behoeften van de klant. Zo zijn er onder andere regenhoezen, kinderzitjes en bagagedragers beschikbaar om de bakfietsen nog praktischer te maken.

ACTIES TIJDENS DE TESTDAG

Beslis jij tijdens de testdag om bij ons een e-bike aan te schaffen dan krijg* je van ons 150,- korting op een verzekering naar keuze + een gratis extra fietsslot (zolang de voorraad strekt). Mocht je na het testen nog even willen nadenken? Dat snappen wij natuurlijk ook! In dat geval krijg je een voucher mee om zo ook later nog te profiteren van de actie.

* acties gelden op nieuwe elektrische fietsen, tweedehands fietsen zijn van bovenstaande acties uitgesloten.

Naast een verzekering en slot krijg je bij de aanschaf van een (nieuwe) e-bike altijd een gratis Bike Totaal Fietspaspoort met een daarbij behorende servicepakket. Met dit paspoort word je bijvoorbeeld automatisch uitgenodigd voor servicebeurten, die je zelf heel handig online kunt inplannen.

Bij elektrische fietsen kan ook het 5 jaar garantiepakket gekozen worden. Zo hoef je je 5 jaar lang geen zorgen te maken over de dure elektrische onderdelen van je elektrische fiets.

Kort samengevat

In conclusie, Urban Arrow biedt een innovatieve en duurzame oplossing voor stedelijk transport. Hun elektrische bakfietsen zijn ontworpen met het oog op maximale veiligheid, comfort en gebruiksgemak en bieden een efficiënte en milieuvriendelijke manier van transport. Door hun uitgebreide gamma aan modellen en accessoires kunnen de bakfietsen van Urban Arrow aangepast worden aan de specifieke behoeften van de klant. Als je meer wilt weten over Urban Arrow, kan je terecht op hun website of hen ontmoeten tijdens het E-Bike Event op 13 mei.