TREK ÉMONDA SL6 RACEFIETS VAN HET JAAR 2021

De Trek Émonda is in de prijzen gevallen tijdens de Fiets van het Jaar verkiezing. De vakjury verkoos de fiets tot Racefiets van het Jaar 2021. De verkiezing ‘Fiets van het Jaar’ wordt georganiseerd door de RAI Vereniging en geldt als de meest prestigieuze prijs in de fietsindustrie.

Uit de verschillende inzendingen koos de onafhankelijke vakjury voor de Émonda SL6 Pro.

Juryrapport:

‘In de Hollandse test-omstandigheden laat de Trek toch zien een echte racefiets te zijn. De uitrusting is met de geïntegreerde cockpit en schijfremmen goed, en het uiterlijk valt ook in de smaak van de testers. Maar de meeste indruk maakt deze allround racer met het vertrouwde en comfortabele weggedrag met ontegenzeggelijk race-DNA.’

In juni 2020 werd de nieuwe Émonda geïntroduceerd. De fiets onderging een behoorlijke transformatie door de nieuwe aerodynamische buisvormen. Deze buisvormen zorgen ervoor dat rijders zowel op vlakke wegen als beklimmingen harder kunnen rijden, mede dankzij het lage gewicht dat Trek heeft weten te behouden.

Waarom u er gek op zal zijn

  • Lichtgewicht onderdelen die passen bij een lichtgewicht frame: bij de Émonda SL 6 Disc Pro valt er niets meer te upgraden
  • Door de aerodynamische buisvormen is dit het snelste Émonda SL-platform dat we ooit hebben gebouwd, zowel op het vlakke als in beklimmingen.
  • Hydraulische schijfremmen geven u consistente remkracht en controle onder alle weersomstandigheden en op elk wegdek.
  • Hij is net als elke Émonda ontworpen om de lichtste en snelste in zijn klasse te zijn en krijgt bovendien een levenslange garantie mee.
  • Vertrouwen in carbon: mochten uw Bontrager carbon wielen binnen twee jaar na aankoop beschadigd raken, dan zullen wij ze gratis repareren of vervangen.

Modellen overzicht